Asansör Montajı

Asansör Montajı Firması 

Asansör Montajı süreci, müşterilerin hizmet alımını gerçekleştirmelerinden itibaren başlamaktadır. Çözüm ortaklarımız ve firmamız dahilinde temin edilecek ürünlerin tedariğine girişilip, şantiye ortamının hazırlanması sağlanmaktadır. Bu süreçler olabildiğince sistematik ve hızlı yürütülmek istenilmektedir. İş akışında mevcut süre asansör kapasitesi, bina uzunluğu ve ekstra özelliklere göre değişebilmektedir. İş planlama uzmanlarımız, yapılacakların planına göre çalışan görevlendirdiklerinden maksimum verimlilikle akışın yürütülmesi amaçlanmaktadır. Kurulum aşamasında personeller başta kendi emniyetleri olmak üzere tüm sakinlerin emniyetlerini sağlamaktadırlar. Gerek levhalar gerekse de duyurular ile gereken bilgilendirmeler yapılarak güvenli bir çalışma alanı yaratılmaktadır.

 Asansör Montajı Firması Müşterilerine Nasıl Yardımcı Olur ?

Yapı sakinleri için girişilecek işlemlerde en çok çekinilen işlem, Asansör Montajı sürecidir. Çünkü, bu aşamanın tamamen huzurlarını kaçıracakları ve stres yaşayacakları düşüncesi hakimdir. Fakat planlı şekilde yürütülecek akış itibariyle, bu süreçte stresin en az seviyelerde tutulması sağlanacaktır. Etrafa verilebilecek rahatsızlık minimuma indirgenecektir. Firma personellerimiz öncelikli olarak gereken kontrolleri sağlayacaktırlar. Asansör yönetmeliklerinin karşılanıp karşılanmadığı kontrol edilip, gerektiği takdirde revizyonlar yapılacaktır. Montaj anında ve sonrasında yaşanabilecek risklerin ortadan kaldırılması amacıyla çok bakış açılı bir yaklaşım hâkimdir. Müşterilerin istekleri de sürecin gidişatını belirleyecek ciddi bir aşama olacaktır. İstenilenlerin temininin yanında, sistemlerine farklı bir doku katabilecek türden önerilerde de bulunulacaktır. Arzu edildiği takdirde katalog sunumları yapılabilmektedir.

Ankara Asansör Montajı Firması İle Çalışırken Nelere Dikkat Etmelidir ?

Yolcular için en önemli kriterlerden birisi iç kabin montajıdır. Bu nedenle de iç kabinde yürütülecek işlemler büyük titizlikle sağlanmaktadır. Konulacak panellerin erişilebilir, kullanışlı olması, kabin tasarımının ferah ve hijyenik duruma gelmesi için gereken dokunuşlar yapılmaktadır. Asansör Montajı işlemini yansıtacak olan büyük oranda iç kabindir. Kabinin frenleme hassasiyeti, seyir hızı ve sarsıntı durumları konforlu hale getirilmek için gereken ayarlamalar yapılmaktadır. Kullanım esnasında maksimum verimlilik gözetilmektedir. Kabin dizaynın tamamlanmasını takiben, halatlar ile bağlantı aşamalarına geçilmektedir. Ayrıca her ihtimale karşı önlem niteliğinde olan regülatör bağlantıları yapılmaktadır. Mekanik anlamda kurulum bu şekilde tamamlanırken, elektriksel olarak süreç devam etmektedir. İnce ayarlar yapılıp, ustalar tarafından birincil gözlem ışığında seyir testleri yapılmaktadır.

Asansör Firması

Firmamız tarafından Asansör Montajı aşaması tamamlandığında, standartlara uyumlu olması bakımından birçok kez test edilmektedir. Sonrasında teknik kontrollerin yer aldığı belgeler düzenlenerek, ilgili birimlere müracaat edilip, asansörün ruhsatı için gereken süreç başlatılmaktadır.

Asansör Firmaları İle İletişim

 Bütün standartların karşılandığı teyit edildiğinde, sisteminize yeşil etiket verilip, tescillenerek onaylanacaktır. Sonrasında her şey rutin akışında devam edecektir. Sisteminizin ruhsatlı olması yasal bir zorunluluktur. Nitekim kendinizi hukuki anlamda güvence altına almanızı sağlamaktadır. Sonrasında yaşanabilecek sorunlara karşılık, kusursuz olduğunuzu niteleyen somut evraklara sahip olmak başınızın ağrımasının önüne geçecektir. Bu nedenle de her şeyi standartlarına uygun olarak yapan bir firmayla anlaşmanız, iş sonrasında yasal anlamda çıkabilecek zorluklara karşı kendinizi güvende tutmanızı sağlayacaktır. Personellerimiz akış konusunda sahip oldukları bilinçle, kılavuzluklarını her anlamda hizmetinize sunacaktırlar.

 Ankara Asansör Montajı,Ankara Asansör Montaj Firması, Asansör montajcı firma, Asansör Firması, Asansör Montajı Nasıl Yapılır ?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Asansör Bakımı